• Новинка
Кулата на вентилатора за Охлаждане, С дистанционно управление, Охладител на въздуха със супер Студен Вятър И Пречиствател на Въздуха За Цялата стая Домашен Офис Зл
zoom_in

Кулата на вентилатора за Охлаждане, С дистанционно управление, Охладител на въздуха със супер Студен Вятър И Пречиствател на Въздуха За Цялата стая Домашен Офис Злато 20x65 см (8x26 инча)

BGN 58.60

Брой продукти
check Налично за поръчка

защо избра точно нас?- Безлопастный безшумен вентилатор, уникален, модерен и красив нашият приятелски екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 12 часа. в сравнение с традиционните остриета фенове, нашите безлистовые вентилатори използват технологията на въздушния лоста за създаване на мека, естествена и дълготрайна прохладата на Вятъра. Сервизно обслужване : 1. ние се стремим да Предоставят Качествени Продукти и Услуги на всички Наши Клиенти.В един горещ летен ден на Стилен и практичен електрически вентилатор Незаменим за Всеки от нас Или Всяко семейство. 100% натурален въздух, благодарение на непрекъснатото движение на въздуха се чувствате комфортно и прохладно.Офис удовлетворение - Ние се стремим да предоставят качествени продукти и услуги на всички наши клиенти. Таймер за сън, за включване/изключване и регулиране на скоростта на вятъра и т. ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.-Разстояние на дистанционното управление е до 5 метра, можете лесно да ги управлява, седейки на дивана или леглото - Осигурява бързо подаване на свеж въздух в помещение с площ от 25 квадратни метра Характеристики : Име на продукта : Fan без лопастейэлектрический Материал на вентилатора : Abs Номинално напрежение : 100-240 В Номинална мощност : 60 W Производителността по въздух : 550 л /с, Дължина на кабела : 1,5 м Избор на вятъра : естествена Скорост на вятъра : Безстепенно смяна на скоростта Начин на управление : Дистанционно управлениеиспользование : хотел, спалня, хол, офис, магазин и т. ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Добавки за продукти..