• Новинка
Ipetboom 1бр Хелоуин Яка Щенячья Облекло Щенячьи Яки Колие Вещици Котешки Нашийник за Куче Сбруя Хелоуин Мартингейл Нашийници За Кучета папийонка за котки папийонка з?
zoom_in

Ipetboom 1бр Хелоуин Яка Щенячья Облекло Щенячьи Яки Колие Вещици Котешки Нашийник за Куче Сбруя Хелоуин Мартингейл Нашийници За Кучета папийонка за котки папийонка за домашни любимци Хелоуин Котешки Нашийник За Момчета

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

облекло за момчетата Това не е само нашийник за домашни любимци, но и красива декорация костюми за домашни любимци, която ще ги направи красиви в ежедневието или по време на партиВратовръзка за кучета на Хелоуин - Широко приложение : Тези стилни и очарователни яки котки на Хелоуин са предназначени за ежедневни разходки, тематични партита за Halloween и много други. - във всеки случай, и вие, и вашият домашен любимец ще бъдете възхитени от това, колко очарователни са тези яки на Хелоуин за кучета. фотосесия за вашия домашен любимец.Списък на пакетите 1 x нашийник за домашни любимци Характеристики -Дизайн рисунка на тема Хелоуин прави по-привлекателен, по-атмосферата на Хелоуин нашийник за Хелоуин. - Модерен дизайн и приятна ръчна работа ще великден нашийник на вашия домашен любимец по-модерен и привлекателен.Информация за продукта котешки нашийник е направен от добър материал, този нашийник практичен и удобен. нашийници за коте за момчета, Класически и модерен нашийник за домашни любимци - това вашите домашни любимци.Страховито котешки нашийник - - Размер : Размер на този изделия е около 28, 00 X1, 00 X0. - Материал : котешки нашийник от памук и полиестер. 10 виж може да се измери големината на вашия домашен любимец, а след това да реши дали да го купуват.дизайн на тай-пеперуди за котки на Хелоуин прави вашия домашен любимец по-скъп.

Добавки за продукти..