• Новинка
Калъф BENTOBEN Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, Оборудвана, Светещи в тъмното, Хибриден Твърд КОМПЮТЪР, Мека Броня от TPU, устойчив на удари, Защитен От Падане, За Момичета, Жени, Мъже, Калъ?
zoom_in

Калъф BENTOBEN Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, Оборудвана, Светещи в тъмното, Хибриден Твърд КОМПЮТЪР, Мека Броня от TPU, устойчив на удари, Защитен От Падане, За Момичета, Жени, Мъже, Калъф за Samsung Z Flip 3 5G 6,7 ,

BGN 4.79

Брой продукти
check Налично за поръчка

- Вас расстраивают безкрайни отпечатъци от пръсти по корпуса?В този компактен джоба Galaxy Z Flip 3 не е толкова лесно остават отпечатъци от пръсти, което осигурява нежна на допир и чиста повърхност - Моля, обърнете внимание, че тази симпатична фигура на мъглявината-галактика трябва да поеме достатъчно светлина, преди да започне да свети в съответствие с принципа на светене. ★ 【Разумна защита】 Този фантастичен дизайн, направени от висококачествени материали и перфектна изработка, достатъчно, за да предпазите Samsung Galaxy Z Flip 3 от определени случайни драскотини и падане.Защитно фолио за екрана. - Светещи в тъмното дизайн прави Samsung Z Flip 3 стилен и уникален.★ 【Калъф Galaxy Z Flip 3 5 G】 Този тънък калъф мъглявина е съвместима само с 6,7-инчов Samsung Galaxy Z Flip 3 (известен и като Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G), не е съвместим нито с какви други версии (в комплекта не са включени защитно фолио за екрана). Въпрос : Мога ли да се използва защитно фолио за екрана с този калъф?О : Да, калъф за телефон BENTOBEN е много удобен за използване със защитни филм за екрана. ★ 【 Тънък и елегантен 】 Напълно съвместим с Samsung Z Flip 3. Елегантен и лек, осигурява разумна защита, тъй като не е твърде тромава и непохватна. Въпрос : лесно достъпни ли бутон? О : Да, бутоните се натискат лесно, и всички портове са лесно достъпни, така че не трябва да мърдам нито един от кабелите, за да се гарантира безопасно свързване. (Дантела в комплект не е включена).Гладка повърхност дава възможност да го сложите в джоб или да се получи от него много по-лесно, отколкото в други седалките.Съвместима модел телефон е съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G 6,7 инча.Не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви въпроси, екипът на BENTOBEN винаги тук, за вас!. ★ 【Свети в тъмното】 Атрактивен лилав фигура на мъглявината galaxy лъскав и издръжлив, той ще свети в тъмното, така че можете лесно да намерите Samsung Z Flip 3 в тъмното. Забележка : Хубава фигура трябва да поеме достатъчно светлина, преди да започне да свети в съответствие с принципа на светене.

Добавки за продукти..