• Новинка
Beavorty 2 бр., Шапка За Душ с Широка Периферия, Дамски Шапки, Коприна Шапка За Коса, Шапка За Душ, Дамски Шапки За Баня, Кулинарни Шапка, Превръзка от неопрен За Грим, Обви?
zoom_in

Beavorty 2 бр., Шапка За Душ с Широка Периферия, Дамски Шапки, Коприна Шапка За Коса, Шапка За Душ, Дамски Шапки За Баня, Кулинарни Шапка, Превръзка от неопрен За Грим, Обвивка на Косата, Спа Шапка За Душ, Шапка за

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

- Подходящ за коса, всякаква дължина и дебелинаСАТЕН, НОЩЕН КАПАЧКА - подходящи за спане.Лек и портативен, лесен за носене с дневен и спален кът калъф на открито или пътуване.ГЛАДКА НОЩЕН МАСКА ЗА КОСА - Шапчица позволява максимално запазване влажността на косъма, засилват блясъка на косата.Сатен шапка за душ - Изработена от мек полиестер, удобна, сигурна и трайна.Идеално подходящи за спане в леглото или за носене през целия ден в дома си с шапка за душ. - Когато се вземе душ, готвене шапчица ефективно предпазва косата от намокания. капачка за сън от един размер, подходящ за повечето размери на главата, лесно се побира и изчиства, намалява si дамски шапка за душ за къпане Е подходящ за гъста коса.шапка за душ Идеална еластична шапка за душ, удобна и мека.Можете да го използвате за грижа за лицето, вземането на вана, готвене, прибиране на реколтата, сън, фризьорски услуги и много други. - Приятен душ или сънят е за жени, момичета и дами.ЕЛАСТИЧНАТА ШАПКА за СПАНЕ - идеален за използване по време на сън.Това е и разтеглив, осигуряващи при този своята стабилност на домакинствата с шапка за душ.

Добавки за продукти..