• Новинка
Стикер за стена Русалка от 19 теми, тъканни стикери-етикети за деца, етикети за детска стая, стикери за игри в детската стая, на тема океан и крайбрежните зони (Голям: ?
zoom_in

Стикер за стена Русалка от 19 теми, тъканни стикери-етикети за деца, етикети за детска стая, стикери за игри в детската стая, на тема океан и крайбрежните зони (Голям: общият размер на русалка 44 W x 26В)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

Стикер, изработени по поръчка, нанасяне на земната кора и приклеивание Плат Материал за кори и залепване, лека тканая текстура, не съдържа винил, олово, PVC, екологично чисти материали, подходящ и безопасен за детска стая, детски градини, училища и болници стикер в стил, който ви харесва.акварел илюстрация на русалки и морски елементи. материал за белене и залепване на тъкан. 19 индивидуални стикери. 19 индивидуални стикери. универсално приложение.стикер за детска игра. акварел илюстрация на русалки и морски елементи. материал за отклеивания тъкан. стикер в стил, който ви харесва.Свалящ се, перемещаемая и множество стикер Размер прозорец винетка СРЕДНО : русалка общият размер 27 "W x 16"В Размер на прозорец винетка ГОЛЯМ : русалка общ размер на 44 "W x 26"В Този стикер включва елементи : 19 индивидуални стикери с образа на света на русалките. универсално приложение.стикер за детска игра.

Добавки за продукти..